Lunch
VECKA 4
Dagens lunch serveras vardagar mellan 11:00 – 14:00. Lunchrätterna serveras med ris och inkluderar en sidosallad och kaffe.
MÅNDAG:
1. Wokad biff med svamp, chili och salladslök. Pris: 135 SEK.
2. Wokade färska grönsaker med svamp och tofu. Pris: 135 SEK.
3. Banyan curry: Röd curry, jordnötssås, bambuskott, färska morötter, chili och zucchini. Välj med kyckling eller vegetariska dumplings till (VEG) Pris: 135 SEK.
4. Bowl
Med skivad entrecôte i soja eller tofu (VEGAN) och ingefära,
serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter,
färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön. Pris: 145 SEK.
TISDAG:
1. Grillad kycklingfilé med asiatisk glaze (smör, ostronsås, soja), toppad med sesamfrö, serveras med gurka och jasminris.
Pris: 135 SEK.
2. Wokade färska grönsaker med svamp och tofu. Pris: 135 SEK.
3. Röd curry med bambuskott, färska morötter, chili och limeblad. Välj med kyckling eller vegetariska dumplings till (VEG) Pris: 135 SEK.
4. Bowl
Med skivad entrecôte i soja eller tofu (VEGAN) och ingefära, serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter, färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön. Pris: 145 SEK.
ONSDAG:
1. Vietnamesisk Bo Xao Xa (Biff, citrongräs, chili, harico verts och bambuskott)
Pris: 135 SEK.
2. Wokade tofu med svamp och pak choy. Pris: 135 SEK.
3. Gröncurry med färsk zucchini och bambuskott. Välj med kyckling eller vegetariska dumplings till (VEG) Pris: 135 SEK.
4. Bowl
Med skivad entrecôte i soja eller tofu (VEGAN) och ingefära,
serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter,
färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön. Pris: 145 SEK.
TORSDAG:
1. Kyckling med honung, färsk ingefära, svamp och chili. Pris: 135 SEK.
2. Wokad färsk tofu med broccoli, bambuskott och chilisås. Pris: 135 SEK.
3. Phanaeng curry med röd paprika, morötter, körsbärstomater och limeblad.
Välj med kyckling eller vegetariska dumplings till (VEG) Pris: 135 SEK.
4. Bowl
Med skivad entrecôte i soja eller tofu (VEGAN) och ingefära,
serveras på risbädd toppad med färska rivna morötter,
färsk rödkål, skivad gurka, sojabönor, purjolök och sesamfrön. Pris: 145 SEK.
FREDAG:
1. Thit Kho Tieu (Fläskkarré i karamelliserad svartpepparsås, haricot verts och bambuskott) Pris: 135 SEK.
2. Grillad tofu marinerad i citrongräs och grönsaker. Pris: 135 SEK.
3. Banyan curry: Röd curry, jordnötssås, bambuskott, färska morötter, chili och zucchini. Välj med kyckling eller vegetariska dumplings till (VEG) Pris: 135 SEK.