Lunch

vecka  21
Måndag

Syrlig biffsallad med tomat, gurka, ruccola, jordnötter och sojavinägrett
Beef sallad with tomatoes, cucumber, ruccola, peanuts and soy vinaigrette

Wokade *asiatiska grönsaker och tofu.
Stir-fry * asian vegetables and tofu.

Tisdag

Gryta på karamelliserad kycklinglår med färsk ingefära och honung sås
Caramelized chicken with fresh ginger and honey sauce

Wokade grönsaker med cashewnötter
Stir- fry vegetables with cashew

Onsdag

Wokad biff med chili och ris.
Stir-fry beef with chili and rice.

Wokade grönsaker med shiitake svamp och tofu.
Stir- fry tofu with shiitake mushrooms and  vegetables and rice.

Torsdag

Wokade äggnudlar med kycklingfilé´ och *asiatiska grönsaker
Stir- fry eggnoodles with chicken and asian vegetables

Wokad färsk tofu och pak choi i chili och bönpasta
Stir- fry fresh tofu and pak choi in chili & bean paste

Fredag

Wok på kyckling, biff, räkor och asiatiska grönsaker i soja och siracha.
Stir-fry chicken, beef, shrimps, and asian vegetables in soy and chili sauce

Färsk tofu kokt i chilibönsås med pak choi och ris.
Fresh tofu boiled in chilibean sauce with pak choi and rice.

*asiatiska grönsaker, variation mellan – pak choi, minimajs, chayote, morot, haricots verts, broccoli