Lunch

vecka  49
Måndag

Syrlig biffsallad med gurka, inlagda morötter&rättika, ruccola, jordnötter och sojavinägrett
Beef sallad with cucumber, pickled carrots&redish, ruccola, peanuts and soy vinaigrette

Wokade *asiatiska grönsaker och tofu.
Stir-fry * asian vegetables and tofu.

Tisdag

Gryta på karamelliserad kycklinglår med färsk ingefära och honung sås
Caramelized chicken with fresh ginger and honey sauce

Wokade grönsaker med cashewnötter
Stir- fry vegetables with cashew

Onsdag

Stekt gösfile marinerad i citrongräs och chili. Serveras med mangosallad och ris.

Wokade grönsaker med shiitake svamp och tofu.
Stir- fry tofu with shiitake mushrooms and  vegetables and rice.

Torsdag

Wokade äggnudlar med kycklingfilé´ och *asiatiska grönsaker
Stir- fry eggnoodles with chicken and asian vegetables

Wokad tofu och grönsaker. Serveras med ris.
Stir- fry tofu and veggies, served with rice.

Fredag

Wokad kyckling, biff och räkor med grönsaker och ris.
Stir-fried chicken, beef and shrimps with veggies and rice.

Wokade sojabitar med chili och grönsaker.
Stir-fried veggies with soyachunks and chili.

*asiatiska grönsaker, variation mellan – pak choi, minimajs, chayote, morot, haricots verts, broccoli